mito_kupona
По мое нение си на доста грешен път. не искам да кажа, че това което се пише в темата са измишльотини, а че съвсем првилно си забелязал, че археолозите премълчават нещо, по точно много неща. Ако това наистина е някакво устройство или част от такова то е направено от същества които по това време определено и явно са били техноогично доста по напред от нас. Аз лично съм се убедил, че това е така. Та ти замислял ли си се, че опитваш да направиш нещо като да направиш глинена реплика по чернобяла снимка на съвременен смртфон примерно. Може и на микровълнова фурна ако ти е по удобно. и да очакваш при това по тзи "реплика" да разбереш как точно е работел отигинала. Мани не се занимавай с глупости.
Радико, за пръв и последен път се обръщам персонално към, теб, много хора, са ми казвали, за много неща, че съм на грешен път, но винаги накрая съм бил на прав път и съм го доказвал, и в този случай ще го докажа, и в случая с генератора на Капанадзе ще го докажа и в други случай ще го докажа, защото аз се занимавам с много и разнообразни неща. Като се започне от музика и се мине през ресторантьорство, дискотеки, електроника, механика, електротехника, кабелна телевизия, сервиз за битова техника, строителство със всичките му детайли, от гола поляна до ключ - основи, груб строеж, отопление, вик, електрически инсталации, слънчеви колектори, облицовки, настилки, гипс картон, шпакловки, боя и други. Работил съм и в АЕЦ Козлодуй в цех „СУЗ“ - система управление и защита, участвал съм и в наладката на пети блок и т. н. Ако започна да изреждам всичко с, което съм се занимавал, ще ми отнеме доста време, а аз съм свикнал да си използвам времето рационално, за да направя нещо добро за хората. С две думи не съм бил полицай и поп, засега. Ще използвам едни думи на един наш бизнесмен и ще ти задам един въпрос, ти направил ли си „поне една къщичка за птички през живота си“, защото аз и това съм правил, дядо ми беше дърводелец и от малък ме научи да работя с всички машини, които имаше. Всичко написано по-горе от мен звучи нескромно, но такива са фактите и това е истината и съм длъжен да я кажа.
Имам чувството, че ти си в този форум, и не само ти, за да изпълняваш някаква поръчка и да разбиваш на пух и прах всяка една идея и инициатива на предприемчивите и търсещи хора и работиш за закриването на форума, защото 98 % от 2500-те ти поста, са в тази посока.Нищо лично, просто такива, са фактите. А специално за мен такива песимистични препоръки ме амбицират още повече. Друго обяснение за песимистичното ти отношение към, всеки и всичко може да е това, че си разбрал, колко жестоко си бил излъган от шибаната система, когато си учил висшето си образование и сега си изкарваш злобата тук и не искаш да си го признаеш, предположение.
Аз много добре знам, че всичко в древен Египет е правено от много развита цивилизация преди нас или от пришълци, и мисля, че нашата цивилизация е на такова ниво вече, че може да достигне техните постижения. Има една поговорка „ за лудо работи, за лудо не стои“. Значи според теб не трябва да се прави нищо, ония „богоизбраните“, банкери и подобни психопати, всичко, са измислили, те, са най-умните, защото са окупирали всичко и не дават поле за изява на гой и крадат и си приписват повечето идеи на други хора. Тяхното време изтича Радико и те го знаят.
Ние трябва да слушкаме и да правим, каквото те искат, защото те били „богоизбрани“, а всъщност българите, са божия народ и затова кривоносите се опитват да ни унищожат, като нация, но няма да стане и това знаят. В момента по целия свят живеят над 200 милиона потомци на древните българите. В превод бол-гар е славен човек, божи човек или човек на разума и думата слав-ин „славянин“ означава същото. Направих това отклонение в сферата на историята, за да поясня, какво мен ме води и, какво ми дава сила да продължавам да се боря в търсенето на СЕ, а то е неукротимия дух на предците ми. Така, че каквито и да са песимистичните съвети, които ми даваш ти и други хора, не могат да ме отклонят от пътя, който съм поел и няма да ме накарат да спра, а напротив, така се амбицирам още повече.
Не държа да отговаряш на този мой пост, защото ще влезем в излишни спорове на, които мястото не са в тази тема и в този форум.