Абе смотаняк - не се ли усещаш колко си злобен и оганичен и всичко това ти е една гола амбиция да ме черниш и стойност в мненията ти и критиката е една обла нула.....
Заревал отровно та отровно кое е отровно бре - я си покажи аргоментите - че демонстрира тотална неграмотност по темата и че те направих на кретен и ти се хващаше за всяка податка която ти се стори смислена че Димитър каза нещо и се хвана лато удавник за сламка - за разлиа от теб аз показах източник ш покажа и още 22 източника ако трее за разлика от твоите напъни да изглежаш умник .... ма който ти чете злобарщините си е направил вече изводите ..... за какво да се хабя аз - продължавай все така ..... Еталон за някой неща си ....
Цитирам
За разлика от неговото твърдение че се получавала глина, която преобладаващо е диалуминиевият триоксид (Al2O3). Така че Монти вземи да се пообразоваш малко, както се вижда и от химия не разбираш. Та се питам кой ли ти е подсказал начина за замърсяване на природата.
Инфо
Таова нещо изобщо няма в случая (отделно е че липсва всякаква аргоментация)
После беше това.
статия за алуминиевият хидрохлорид и питаш кое е мръсното. Абе ти правиш ли разлика между трите неща или не ти стига до там акъла.
Такова нещо изобщо не остава бре кретен.....
В случая е една гола амбиция при тебе и стойност
0Мога да ти изкарам камара статии за отровността на хидрооксида (по точно за безвредността му ако не го мажеш на филия и го ядеш, и много ясно че ако го правиш ш се отровиш или навредиш но това е в зоната на изпълненията достоийни за Дарвиновата награда)
Ма да те почвам сега по темата на темата ти която си почнал.....
Написа няколко реда и започна да твърдиш тъпотии без грам осбосноваване на акспериента - поне една тъпа схемичка на салфетка да беше направил за да може човек да проанализира нещо смислено но не - ние както и в последния случай ш си твърдим нещо без грам аргоментация и доказване ....
Асиметрично ти е развитието мой човек - и бъди сигурен че ш си останеш само един шаман преди да покажеш поне един бидон пълен с смачкани алумиеви кенчета или нещо друго напълно реално щото от теб освен една кравитационна неработеща идиотия де съм видял - и дали изобщо е била твоя или си бил гледал от страни и си давал еакъл не знам ......
Така че като твърдиш нещо както е в случая го аргументирай с подходяща база от доказателства - щото на голите ти фантазии виждаш колко дикиш ловиш.