Здравейте колеги икономисти! И аз, като повечето от вас си сложих магнити ориентирани с S към горивото. Магнитите са монтирани на изпарената газ след изпарителя. Ефекта, който се получи е, че се размириса на не до изгоряла газ и се наложи да намаля подаването и като завих големия пластмасов болт на LOWATOто с 3 оборота. Сега пак си работи нормално, но ще видим какъв разход ще даде. До сега разхода ми е бил около 8-8,2 газ. Не мога да коментирам градско или извън градско, защото почти винаги зареждам до горе. Смятам по зареденото колко километри ще измина и пак до горе малко преди да свърши. Така в бутилката от няколко зареждания се натрупва остатък, който го виждам по стрелката, а и по количеството заредена газ, защото намалява. По този начин твърдя, че колата има този разход, защото я карам от 6 г. на газ и съм изминал около 130хил.км. Ако има някакъв ефект от магнитите ще го разбера много скоро време. Колата ми е TOYOTA Carina E 1,6 85kw-115кс 1994г. Вече е на 310хил.км. по километраж. Ще понатрупам малко километри, за да бъда по-точен и ще кажа какви са резултатите от магнитния инжепляктор. Толкова за сега - успех на всички!