Може ли аз да реша с какво да си губя времето?
И ако чак толкова си решил да се ровиш в това, виж на какво е приличал Дрезден след "освободителните" полети на руската авиация:
Сега, ако взема да ти уЙдисам, да почна и аз да ти вадя контрааргументи, снимков материал за потънали подводници, колко некадърни били началниците им, ще стане една полемика в която не намирам смисъл от хабене на енергия и време. Разбирам те, че искаш да ни покажеш, колко добри са американците и колко лоши руснаците, но това с потъналите подводници не е най-добрия вариант.
Иначе, харчи си времето за каквото си щеш, просто ми направи впечатление, щото имаш някакви претенции на разбирател, та не си икономичен - занимаваш се с глупости.
За войната и снимковия ти материал:
Това, че било война, споменато от теб се възприема, като оправдание или напълно нормално поведение да се убиват жените и децата у нас от воюваща страна. Не мога да разбера ти българин ли си или не? Въпреки, че е война, трябва да се спазват законите на войната - да не се извършва геноцид и да се избива мирното население. Точно това са направили англичани и американци. Сега те ни учат на демокрация и човешки права, а само до преди 70-75 г. са ни унищожавали така, както са унищожили коренното население на колонизирания от тях континент.
Има разлика кой за какво е бомбардирал през ВСВ. Руснаците са водели освободителна война, те са претърпели най-големите загуби /само в Будапеща 300 000/, но въпреки това са водили война с войската на противника.
Твоите идоли, дето все ни ги набиваш в очи, като съвременна телевизия ЛГБТ педерастия, не са имали никаква причина да хвърлят бомби в България, камо ли в градовете, още повече срещу деца с бомби играчки - това е върхът на социопатията - да водиш война срещу децата и то по такъв коварен начин, какъвто световната история друг случай не познава /
пред това измислицата за чадъра за убийството на Георги Марков бледнее/. България не е била активен и пряк участник в делата на фашистите, били сме артелчици на фашистката армия. Но понеже американосите им оставали бомби, които нямало къде да хвърлят, за да кацнат на летищата в Италия е трябвало да ги разтоварят - е те ги утилизирали в София.
Още един аргумент в подкрепа на фактите и истината:
Бомбите над Хирошима и Нагазаки са били хвърлени точно срещу мирно население, не срещу войскови подразделения. След това оръжие за масово поразяване на цивилното население, Япония капитулира и се предава. Та тия са мръсни в червата. Аз не съм им съюзник нито в НАТО, нито зад НАТО.