juliang , този Иво Сиромахов и неговия чорбаджия Слави Трифонов хич и не ми ги давай за пример тия. Знам какви са му разсъжданията. И двамата са едни колхозници, които като са отишли от колхоза в София си мислят, че са на върха на лайното.
Докато погребваха бабишкерата цял месец и ми продъниха ушите колониалните медии, умряха 1 000 български бабички. Някой пука ли му за тия наши български бабички?
Коя бабичка е по-полезна и по-заслужава уважение, английската или българската?
Тоя Сиромахов казва, че не сме помнили историята, има тъкмо обратното, именно заради историята ние не искаме да слушаме за английски бабички - какво ни интересуват.
Англичаните никога не са били добронамерени към българите, няма пак да споменавам бомбардировките.
Ако сега ти, дето правиш дълбок поклон пред бабичката и нейната харизма отидеш в Англия и се конкурираш за работа с негъра от Гана или Брега на слоновата кост, него взимат, тебе те смятат за подчовек. Ей така и много хора, като мен, също не ги имам англичаните за арни ора.
Ти чувал ли си някой в Англия, някъде по новините да се е жалело който и да е българин, да не говорим за бабички въобще?
Няма и да чуеш, за тях каждой българин ето нишеброд.
Представяш ли си в Англия 2 седмици по всички новинарски емисии да ги занимават с някой умрял българин?
Има много хора, в т.ч. и аз, които не можем да бъдем прозападни анилингуси.