През соца бачкал в завода. Вика мръсните комунисти ме дискриминираха. Дадоха ми работа за жълти стинки, а аз съм умен не съм за робота в завод, като почти общ работник.
Доиде "демокрацията" той къде мислите, че работи?

Познахте!
От вески цървул тръндафор не става. 
Той пак работи в завод, но по-зле. В ТЕЦ-а при саждите, в хлебозавода при хлебарките, в мандрата при миризмите, надянал оловните обувки

- комунистите и Путин са му виновни. И преди и сега все е в завода.

Бил "граждани на света той".....ама живее, като комунист. Плюе комунистите, но живее като тях.
Кът си гражданин на света и не искаш да приличаш и живееш, като комунист, що не си продадеш жилището и не излезеш на квартира, като истински демократ, що не си купиш кола на лизинг, вземи един сак и обикаляй гражданино на света - света и живей, като панаирджия?Ама вика в Сопот и Габрово имало много работа, чудел се защо хората не си продадяли жилищата от там дето ги имали пък нямало работа и да отевали там дето имало. Ами продай ти твоето бе, кът си голям тарикат и иди ти в Габрово.
Другия антикомунист пък,

лошите комунисти му дали канапчийска работа - в Института по изобретенията Пловдив, а той ги плюе, ама плюе -
няма ненаказано добро!Не го знам, как си е опрвадвала заплатата всеки месец по едно изабретение. Начи на година би трябвало да прави поне 12 изобретения, за 30 г. трябва да има поне 360, вие вярвате ли на тая проста сметка?
Комунистите били виновни, че му дали работа да си съхрани здравето, иначе отдавна щеше да тотал щета амортизация и в отвъдното. Лошите комунисти му сакранили здравето.
Няма ненаказоно добро, няма...