Изказването на колегата mito_kupona ми харесва. Чрез биене, интерференция, двоен резонас се получа надлъжни електромагнитни вълни. Може да се каже и вихрови ефирни обекти. След това в резонатор със средоточени параметри се сваля усилената енергия. Акустичният архитект Капанадзе е направил китара.
Ех,
mi68...толкоз години вече така си се оплел в собствените си измишльотини, че си повярвал в тях. Какви биения, интерференции и незнамкви си резонанси бе човече божи...
Айде поспри с тия простотии, че половината форум е пълен с тях. Около тебе бъка от тия прословути надлъжни вълни, но ми се чини, че само ги сънуваш май. Не можа ли да си туриш една нормална правописна проверка, та да не пишеш толкоз неграмотно поне. За прикачени изображения пляскаш някакви сканирани драсканици, заемащи само малка част от листа. Стига вече, бре...вземи се в ръце като съвременен човек от 21в, имащ претенции на разбирач на всичкото отгоре.
Тънкостта при електрогенератора е създаването на надлъжни електромагнитни вълни, чрез двойка (чифт) напречни електромагнитни вълни. Процесът е нов за публиката и се изписаха тонове мастило без да се разбира, а той е пределно прост.
Първият етап да се разбере процеса приключи. Остава вторият - практическа установка на процеса.
Всеки, който представя схема трябва да каже това е първа бобина, това е втора бобина. Отговаря на въпроса: има ли надлъжни електромагнитни вълни (интерференция-стояща вълна)? лично мнение: не ми се гледат глупави и неразбираеми схеми...
Ти като я знаеш тънкостта и разбираш свещената простота на принципа къде ти е репликацията работеща или само езика си чешеш, а...и то с назидателен тон
Другите също имат правото да пишат глупости колкото тебе, макар че трудно ще те стигнат. Не ти се гледат неразбираеми схеми, а не мен не ми се четат тъпи, повтарящи се, неграмотно написани постове, щото това е неуважение от твоя страна след като безброй пъти ти е правена забележка да престанеш с фантасмагориите.
Извинявам се за острия тон, но това се не трае вече. Ако имаш проблеми с компютъра иди на курсове или чети темите във форума, но не тормози останалите четящи и пишещи хора. Спирам дотук, че натам ще стане грубо...
Моля, модераторът да изтрие поста, ако сметне за необходимо, но държах да напиша мнението си.
Гец! - много, ама много си прав - как да ти изтрия поста, никога!!! - Друго си мисля аз, и то е световен парадокс: Знае се, че "всяко стадо си има "мърша"", че "всяко село си има луд", че "всяка махала си има своя пияница" и т.н.
Предлагам нарочно да оставим (в границите на поносимото) нашия приятел Ми68 - защото ако и него го "махнем", някой друг пак ще дойде... нещо като оня "г-на Михова", и може по лошо да е, а иначе наш Ми е повече забавен, отколкото вредоносен и натраплив... много често ме кара да се смея, а това ако не е релакс - тук, в този толкова сериозен иначе Форум... не знам...
Всеки ден му оправям правописа и някои от "гениалните му ""интерференции"", но той си е просто Ми! - вари го печи го - това е - Ми!
Не го чети, забавлявай се с него, прави го на "мат и маскара", тънко, хитро, така и на теб ще ти стане по-драго... че и на другите...
Нека има поне нещо весело в тази все още "тъмна балканска" страна...
Твой и Ваш - Майстора