Здравейте,
Погледнете снимката отг. 1839, магнитопровод от ТХО за монитор. За мен първата бобина е бифилярна свързана резонансно т.е. зиг-заг, втората е товарна с лампа. Тъй като паразитния капацитет е малък ползва се външен кондензатор. Транзисторът работи в ключов режим.
Схемата изпада в резонанс, когато магнитните полета се сфазират. Това е вариант на теслов патент за "бобина за електромагнити", това решение ми харесва.
На същата бобина правих генератор за скаларно електромагнитно поле, вариант №2, но схемата глътна енергия и дефектира, затова работя с вариант №3 - електростатичен (електрически).
Близо месец съм спрял опитите, апаратурата я ползвам за лечение на тежко болен пациент от диабет в последен стадий. Статус: ампутирани четири пръста на ляв крак, само палеца е там, гангрена на глезена на същия крак. Пациента не става от легло, пие вода и сок от сламка, жълт като мъртвец. Далак и панкреас не работят, черна дупка, отляво са екстрасензорен преглед.
Има видимо подобрение на състоянието, става розов, лечението ще е продължително около три месеца.
За това търся кандидати за експериментиране.