Ковърделе, ти не разбра ли, че принцип и схема в нета няма да намериш. Може да намериш много идеи по, които се работи, но схема и принцип от изобретател няма да намериш. Капанадзе има две заявки за патент и там горе - долу обяснява принципа, но не в детайли, има ги на англииски, турски и руски и в тази тема, ама трябва да я прочетеш цялата, за да влезеш в час. Аз за 6 години съм проверил всички идеи излезли по руските, украинските и англоезичните форуми, включително и мои идеи и нито една не е това, което показва Капанадзе. Прочети темата, цялата, прочети патентите на Капанадзе и може на теб да ти просветне, но ако чакаш на готово, няма как да стане.
Има и един бразилец, който твърди, че е репликирал Капанадзе, Херсон Силва се казва, има тема за него в нашия форум, той също дава някакъв принцип, но пак не в детайли. Има и едни двама братя пак бразилци Барбоса мисля, че се казваха и за тях има тема в нашия форум, ама трябва човек да чете и да се информира. Ти вчера си се регистрирал и искаш днес някой да ти даде схема на такова устройство, което може да обърне света с главата надолу, устройство, което моментално ще унищожи бизнес за 400 милиарда долара годишна печалба, това е бизнеса с производство и продажба на енергия. В какъв свят живееш бе човек?
Ако сам не се напънеш и не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Господ дава, но в кошара не вкарва.
Изобщо имаш ли на представа, колко много труд, безсънни нощи и средства, много средства, са необходими, за да стигне човек до такова нещо и колко жертви трябва да направи този човек. И ти си мислиш, че такъв човек ще ти даде всичко на готово, ако е алчен, като Капанадзе и почти всички изобретатели, никога няма да даде нищо, ако е истински човек и иска да даде това изобретение на хората, поне ще се огледа малко, за да намери начин да си върне инвестициите в пари и време, които е направил, което според мен е нормално и чак след това може да раздава.