Разбира се, колеги... усеща се какъв "вятър" духа из Родопите... с цени като в Швейцарските Алпи!
Тоз "славен момък" - radovaev, който тъй префинено прави "скрита реклама" и все по-очевидно търси нови "овце" за паството на т.нар. "genezis II" - вече е на мушката! - ОЩЕ ЕДИН НЕПРАВИЛЕН ИЗРАЗ ОТ НЕГОВА СТРАНА, И ЩЕ БЪДЕ БАННАТ! Иначе, линковете и "особените му превъзнасяния" във всичките му постове ги редактирах... чудейки се, дали да не ги изтрия въобще, но нека седят - може да потрябват.
Освен, че ще му бъде прекроена "шапката" - което ми е точно работата тук, имам и аз да кажа нещо, което е нещо средно между ВЪПРОС и ЗОВ за съдействие, но подред:
От два-три месеца правя неистови усилия да се докопам до някой адрес или работещ линк, който да предлага и от където да си закупя Натриев ХлориТ. Опитах с Лабимекс в София - не стана, не съм бил оторизирано лице. Изръшках всички останали линкове на предприятия и фирми, които да продават NaClO2 - и уви! - или го нямат в списъка, или линка не работи, или направо пише - Грешка 404.
Питах преди време тук - пращате ме към магазини за химикали и лабораторна посуда... добре, ама по селата такива няма въобще... има по големите градове, ама то това за мен е вече минало-заминало... Враца ми е далече, родната ми София още повече... но въпреки това:
Дайте ми точен адрес: улица и номер в София, на такъв магазин, от който да си купя (ще помоля някой) толкова законспирирания NaClO2 - и го почвам немедленно (незабавно)!
Имам да се боря с 30 годишна сенна хрема и 10 годишен разрастващ се полиартрит.
Моля помагайте, че едното не се трае, а другото направо влудява - или обратното!
...
Ще ме извините за забавената ми реакция за модерации и редакции, но "хлъзгавицата" вчера не ми прости... така се "изльосках" на леда, така си надянах дясната ръка в рамото, че ... добре че не строших я глава, я крак...
... а иначе, ей сега го "отработвам" нашия славен "момък", който "няма нищо общо с Родопите"...
Поздрави! - и се пазете от падане... много боли!