Здравей getca
Управляваща мощност имам преди да затворя кръга, примерно: управление 5W изход 10W
коефициент 2, но в момента в който затворя кръга, повече не подавам управление към платката, та тази платка веднъж вече заработила, разгледана като черна кутия, с изходна мощност 10W и никаква входна как се смята?
Конструкцията е по тази на МЕГ, така че едва ли ще дам по добро описание от тях, техния коефициент не можах да постигна, за сега само 2 и малко, може би защото не съм изпълнил всичко точно - сложих ферит вместо желязо, с надеждата при по високи честоти да се вдигне кпд-то. Снимките ще ги забавя малко обаче, тъй като съм решил да го патентовам, и ме посъветваха да не разкривам подробности докато не го удобрят. Техния патент не включва трансформатора за връщане на енергия към входа, та реших да го патентовам, така че моля да ме извините за сега със снимките.
Иначе интересни факти - направих второ устройство, занесах го в една лаборатория където имат прецизна апаратура за измерване на магнитното поле, и измерихме интензитета на магнита преди да го сглобя. След 1 месец работа отидох пак в лабораторията - магнита НЕ отслабва, дори си запазва силата без да старее, от там ми обясниха че когато се затворят полюсите на магнита силата не намалява с годините
Другото интересно е че един от хората с който комуникирах в един форум е от Америка и който ми помогна с много съвети изчезна безследно, други които го познават писаха че го блъснала кола, и починал на място. Полицията нищо не открила. За това съм решил да пазя анонимност до колкото е възможно до завършването на проекта, за всеки случай.
Не знам вече какво да си мисля... интересно ми е да се занимавам с това, но не знаеш на кой да се довериш...