Бях решил, че няма да пиша повече тук, но още веднъж ще се опитам да ви обясня за какво иде реч.
За колегите juliang, krasias, EDM electronics и други които май не четат какво пишат такива като мен.
НИЩО НЕ ВИ Е ЯСНО.ЗА ТОВА И РЕАГИРАТЕ ТАКА И ПИШЕТЕ ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ.
Радиантната енергия не се добива от етера от генератора.
Генератора просто сформира нужните кратки импулси и в следствие на тези импулси попаднали в електролита на батерията или на кондензатора се добива енергия от етера.
Вижте импулсите на моя генератор.
adult photo hostingВижте и на Бедини генератора показан от Линдерман.
post imagesЕто пак на моя генератор но не на единичен импулс ана всички импулси.
imagesНа кой генератор импулсите са по кратки?
Моя генератор е много по ефективен от на Бедини та дори и само с пет бобини.
Който е поне малко в час ще забележи значителната разлика.
И хич не ми пука какво ще пишете.СКЕПТИЦИ.
Аз съм много неща, но не съм скромен.
Та време е да преодолеете нихилизма набиван в главите ви.
В МАЛКА БЪЛГАРИЯ..
Значи ние сме малки.Нищожниии..
Така ли?
Някъде да сте видели да пишат?
В малък Лихтенщайн.
Тъпотиии..
Няма малки и велики.Има заблудени и такива които са в час.
Пак ще ви обясня, че хладната енергия се добива в електролита на батерията или на кондензатора в следствие на краткити и мощни импулси сформирани от генератора.
Ние живеем в океан от неизчерпаема енергия и ни продават енергия придобита по ниско ефективни способи.
Планетите дори са като мехури от въздух във вода, но в етера.
Успеем ли да разбалансираме равновесието то това е вече енергия защото баланса се възстановява мигновено и от там идва енергията.
От етера може да се ползва директно енергия.Това го виждам всекидневно и ме зарежда всекидневно.
Та и ние хората от етера се зареждаме.
Да не си мислите, че няколко пържоли които имат еди колко си калории и ?...
Даа.Така си мислите.Защото така го обясняват.
До някъде е и вярно, но не съвсем.
След като консумира нещо човек.Това което е консумирал попада в стомаха а той е като батерия.
Стомаха има средата която е подобна на батерията.КИСЕЛИННА. Там вече действа интелекта.
Колкото е по интелигентен индивида то и енергията която добива от етера е повече.
Мозъка в точния момент подава импулси в стомаха и така се добива и енергията която ни зарежда и поддържа.
Много още може да се пише за това, но май ще ви дойде в повече.
Та това е истината.Колкото и да ви се струва налудничава.
За това са писали и други преди мен.
След като го проумях търсих и други подобни мнения.
Има го и е с на Тесла.
Той отдавна го е казвал точно това.
И кво? Освиркан и отритнат. Даже и отлъчен от църквата която така и никога не е поддържал.Въпреки, че или точно за това, че баща му е бил свещеник?
Та почти всичките ни благини са от Тесла.
Колеги!Опитайте се да се осъзнаете и да престанем с простотиите и просто да направим необходимото за да има утре И ЗА НАСЛЕДНИЦИТЕ НИ.
За да го проумеете трябва да игнорирате всичко което са ви учили.
ЛЪЖАТ ВИ.