Здравей elektros,
прав си за всичко, но аз не мога да разбера някои неща! За какво ми е това обединение и защо ми е тази сила, която не води към нищо добро, освен да се направи някаква локална война, а от време на време някоя световна. Може би ще ми кажеш ами ЕС, ето това е обединение където демокрацията победи и т. н. Европейската демокрация е с колониален привкус, а Американската демокрация е с робовладелчески привкус. Да, те се обединиха и създадоха НАТО. И колко войни направиха, не можеш да им хванеш броя. Всъщност със създаването на това европейско обединение Германия завърши втората световна война. Тя премина през три фази с оръжие, студена и с финикийски знаци и понеже тях вече ги няма, те измислиха Еврото. Всичко е пресметнато съвсем точно. Германия сега има всичко което искаше Хитлер. Купиха си Източна Германия. Германия е цяла без капка кръв. Даже сега има повече. Испания е тяхна, Гърция им се моли, Турция се е надупила и чака на прага да я поканят, Украйна е подала ръка за просия, СССР го няма. Пазарите ги имат, природните богатства ги имат безплатно, вече си имат и бунища, за да си хвърлят боклуците. И безплатни ръце си имат, за да им бършат задниците на старите баби и дядовци. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!! така е, но мисълта не е завършена. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, ЗА ДА ИМАШ!!!
Иван