Аз мога да се обзаложа, че нито Радико, нито Юлиан са пробвали да завъртят някаква ос с тежест от подръчни материали, както им предложи Макс, пък каквото и да ни послъгват тук!
А това което пишеш е опит за манипулиране. "Аз съм сигурен, че тоя и оня са камили" и сега трябва да влизам в обяснителен режим ли? Да пускам видео как въртя точилка или столче? Това ще те успокои ли?
Айде като за начало да се видим как се казва темата в която дращим. А тя се казва "реплика на ГАНЧЕВ, МЛЕЧНИКОВ и МАКС1962". Имаме видео на устройството на Ганчев. Ето снимка:
Има и видео на устройството на Макс, което достa прилича на това на Ганчев.
Обаче идва RUS, и почва да обяснява че ние в тая тема трябва да обсъждаме едно друго устройство. Аз още от началото говоря само и единствено за това, което прави Макс. Твърдя че това устройство е неработосопособно, в него няма СЕ. Пиша го явно, без заобикалки, заставам зад това си твърдение и сега. Все още не смея да кажа нещо твърдо за оригиналната концепция на Скинър, макар че имам резерви и там.
Питам съвсем ясно теб и РУС: Смятате ли, че устройството на Макс и това на Ганчев, виждащо се във снимките и видеата в нета е работоспособно? Стига ли ви смелост да отговорите кратко "ДА" или "НЕ" или пак ще почнете да ми обяснявате колко съм изостанал и закостенял? Или ще се изсулвате като мокра връв с твърденията, че то устройството не било точно това дет го виждам с очите си на снимките и че аз съм заблуден, че всъщност говорим за нещо друго, обаче аз пак не съм разбрал?
На търновците не е менте нищо,а само показват половината от цялата концепция.
По късно ми беше попаднал клип в който една мотофреза с премахнат ДВГ се
задвижваше от Skinner устройството.Бавничко наистина,ама се движеше на собствен ход.Разбира се търновците бяха покрили горната част
където е 2 степен с една кутия и не се виждаше нищо.Само долната тежест се виждаше как се върти.
Къде го видя това нещо бе човек? Освен да си гледал някакво друго видео, за частно ползване... Ето това показаха медиите:
Къде я видя долната тежест дет се върти? Къде са ти 2-те секции една над друга на устройството на Скинър, дет ги рисуваш на твоите скици? Къде са ти вертикалните цилиндри, за които яростно твърдиш че задължително трябва да са високи, не ставало с прости топузи? Смяташ ли че в тия 25 см дет с скрити може да се събере нещо, дори и бегло напомнящо на конструкцията на Скинър?
Само виж как излизат ремъците изпод кашона. Водещата ос на това под кашона е ХОРИЗОНТАЛНА. И червячен редуктор ли са събрали отдолу?
В заключение отново призовавам всички за придържане към заглавието на темата, а именно устройство на Ганчев, Млечников и Макс. Ако може и модераторите (
) да вземат нещата присърце и да държат темата в руслото й. Защото RUS явно не е в час какво точно обсъждаме тук:
В момента обсъждаме един друг непризнат и по-скромен гений - Уилям Скинър.