технократ, чети внимателно какво съм писал, не съм отправял квалификации. Като четеш, разбираш ли?
Дадох определение за "гъзорък", но не съм имал предвид теб, та ти не си такъв според мен
.
Забележи, че ти САМ си се определил и си се обидил, но да сме наясно това не съм направил аз.
Пуснах малко хубава стръв и ти кълвеш, нали знаеш, че съм рибар и винаги ще излъжа рибата?
А за ника ти естествено, че няма изискване кой как да си пише името. Който сам се омаловажава го написал с малка буква, който се уважава и иска и другите да го уважават с голяма, т.е. спазва граматическите правила най-малко. Но правописа изисква и предполага, че щом някой е ходил на училище, е грамотен и ще пише грамотно, иначе за какво му е наученото, осввен ако е блял гаргите. Не може някой да има претенции, че много разбирал от физика и т.н., а да не може и не знае как да си напише малкото име, после другите му виновни.
Забележи, че колеги, които никога не говорят глупости, умеят, могат, правят, никой не се бъзика с тях, освен ти. Ти се бъзикаш с колеги, които са се доказал в годините със способностите си, а ти на два петъка служба, неграмотен, нищо не правещ, се бараш по-баш.
Засрами се!