До EDM electronics.
Мисля, че в нашия форум има много достойни хора, които мислят, като нас, но пусто шубе, то си е чист страх. Но забелязвам напоследък, че все повече и повече хора проглеждат и надигат своя глас. А, когато в едно общество има силна гражданска позиция нещата могат да се променят в правилната посока. Трябва да ви стиска да правите това, което искате, а това се нарича смелост, говоря за положителни неща, а не за престъпления.
На запад вече няма демокрация, а това е неолиберализъм с все повече фашистки отенъци. Истинска демокрация имаше преди 25-30 години. Живея в една от големите европейски столици и знам хора, които живеят без ток, защото не могат да го платят и тези хора, са местни. Това не е демокрация. А в България нещата, са още по-лоши и отиват на още по-зле.
99 процента от медиите в България, са платени и работят за чужди интереси, знам го от личен опит. Може би съм един от всички с най-многото „банове“ в българските новинарски и политически форуми. Наложи се даже да правя разни хакерски трикове, за да не могат да ми налагат „бан“ повече, само могат да трият, но аз пиша, докато им омръзне да трият. Та в тези форуми забелязвам, как все повече хора заемат правилната страна и отстояват своята гражданска позиция. България в момента е окупирана страна, а трябва да бъде необвързана, без американски бази и бази на Нато. И друго, ние не сме легитимен член на ЕС и Нато, защото бяхме приети без референдум, което нарушава конституцията на България и Лисабонския договор за присъединяване, това е неоспорим факт. Бяхме приети с подписа на един безроден продажник, без съгласието на суверена, това е истината, а тя е вечна.
Войната срещу православието започна с нападението над Югославия от психопатите от третия пол от Нато и продължава. В момента в, които управляващите ни продажници решат, че трябва да влезем във война с Русия, това ще бъде началото на гражданска война в България. Засега се правят само приготовления и дано останем само с тях, но това зависи от всички нас. Трябва да излезем и смело да заявим, че България няма да участва в мръсните ционистки игри. Нито една империя не е устояла пред масите в световната история. А що се касае до мобилизацията, ако има такава, аз съм се клел пред българския народ и пред българското знаем, а не пред знамето на Нато или на САЩ.