juliang, колко литра гориво са заредени в резервоара за тези 20к. километра, това ми е интересно. Това е Пежо нали ? И аз по едно време си мислех че са постигнали чудеса с тези нови двигатели, но като прочетох в интернет какво пише народа и това борд компютъра как показва чудеса, а човека демострира - пълни резервоара до горе, изминава голям пробег и борд комп. му показва някакъв страшно нисък разход, а по касовата бележка друг е разхода че и с над 50% отгоре. После много добро изгаряне, разглобяват нова кола и всичко до катализатора черно, а знам на проста машина как когато всичко е перфектно няма нагар и цвета му е сив в колектора на двигателя съвсем тънък слой. Как става номера да пуши и да гори малко и качественно да изгаря това гориво ? Защото знаеш ли никой производител от време оно както се казва не ти дава истинските хлабини по които произвежда - спазва в завода, правиш ги според сервизното ръководство и се оказват големи. Знаеш ли основен ремонт сме правили на лек автомобил двигател с 3 стотни хлабина бутало - цилиндър, на старите коли, после го пускаме да работи отначало с маркуча от чешмата в радиатора, грее 2 часа и спира, вече се е напаснал, с 5 стотни буталата тракат, после се кара без термостат и след 500км. се слага, нямаше нито един затегнал и задрал двигател, отварял съм да видя какво се е случило и масло не гори да може да засечеш консумацията- 200 ..300 грама, не сме засичали разход, учебен автомобил на 150 хиляди след ремонт и масло не гори, колектора, цялата тръба изпускателна..вътре са бели, много тънък слой от този бял нагар. Сега ги гледам Кия на 160, омазана нагар не ами като кал, вакса за обовки, буталата тракат, хлабина една десета, прави им ремонт човека и оставя 5 стотни, според мен са чудеса. На хонинговката като мери 5 стотни, още като се сработи ще са 6-7 стотни, къде е ремонта ?