DeepSeek на Кит
AI изтръшка у земята тънките сметки на краварския OpenAI.

Понеже ползвам и двете от доста време, напоследък игнорирах
CathGPT тотално и останах само на
DeepSeek - в пъти по-добър е, да не говорим безплатен.
На
CathGPT като му задам някой по-сложен въпрос, съставен от няколко, той явно умишлено е обучен да не отговаря пълно, а само на първия въпрос и млъква. После го подканям да отговори на останалите, вика добре и отговаря пак непълно. Викам му ти дебил ли си, за втори път ти повтарям, че отговора е непълен и след 5-7 подкани може и да се стигне до изпълнение на желанието. После те подканя към плащачката с надеждата, да ти писне и да платиш.
Виж с
DeepSeek е точно на обратното. Дори лаконично запитване води до отговора на Мара Подробната, да не говорим че дава най-верните отговори от всички AI.
Последните 3-4 дни обаче явно поради голямата реклама сървърите или практически или с умисъл от конкурентите не могат да осигурят работа на чата и почти е невъзможно да се работи с него. По някое време ми пише, че поради злобни хакерски атаки можело да има техн. проблеми.
Според мен конкурентите - кравари правят всичко възможно да смажат с всякакви сили и средства безплатните комунистически AI, щото им развалят и плановете за инвестиции на 500 млрд. $ в тая област - евтинията на Кит
AI ги изтръшка, кът мече у дувар.
На това му се вика конкурентен пазар, това е пазарна икономика.

Мрежите гърмят от китайското чудо № 1. Вчера в САЩ масово американците са се прехвърлили на китайските AI. Нищо чудно да ги забранят, както забраниха Тик-Так, щото им застрашавала националната сигурност. То ми прилича като комунистическата цензура на Ким.