1. Аз пак призовавам за разумно използване на капацитета на собствения мозък,
2. а не на "един голям специалист каза".
1. Това е добре казано, но ще е още по-добре, ако сам се вслушаш в него, да се обърнеш към себе си. Не познавам друг човек, който да завел доброволно детето си, да го убодат с течност с незнаен характер, като експеримент, а себе си да не иска да убоде. Всички покрай мен се чудят, какво ще правят децата си, защото предполагат, усещат го, че се подготвя насилствена ваксинация - ей сега ще видят истинското лице на демокрацията и какво се крие зад нея. Не познавам друг инакомислещ, като теб!
Общоизвестен факт е, че децата не боледуват и не трябва да се бодат, защото тях вируса не ги хваща. От много четене на сайтове за "ушанки" и "руски лаптопи дялани с тесла" ей до такава дресировка на мозъка се стига, както колегата
Кож-кожам, ти помогна при софлажа, без малко да се обърне към тебе с
Джул на галено.
2. Аз понеже нямам претенциите да съм достатъчно компетентен във всички области, видимо за разлика от тебе
, съм склонен и го правя, доверявам се на хора, които се представят, да са специалисти в дадена област.
Кож-кожама /plcsoft/ останах с впечатление, че е антиваксър, айде и той с бате си
Джул при ваксарите, айде...
Колкото по остарява той, толкова кож-кужам по се променя.
Ето какво казват наши политици по случая с тълкуването на демократичните принципи, ваксинацията и предстоящия й задължителен характер:
https://www.youtube.com/v/oCTPWmy0z_E