Автор Тема: Теориите на г-на Михова за Свободна енергия и Хидро-Гравитация  (Прочетена 78745 пъти)

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
Всичко това, което казваш е много правилно Докторе, много дълбоко, много професионално и като перспектива - далеч зад видимия само за мнозинството хоризонт. Признавам, че лично на мен ми бяха необходими около 40 години, за да надзърна "отвъд" хоризонта на класическата научна парадигма, и да се впиша в групата на малцинството "прозрели". Сигурно не само си чувал името на мастития наш Кубрат Томов - родоначалник на не едно и две "похождения" отвъд зримия хоризонт - и огромния багаж от знания, които той е принесъл оттам и направил общочовешко достояние. Лично се знаем с Него още от (вече) далечната 1989 година, когато той организира уникалния по рода си Симпозиум - "Наука и фантастика - актуално и изпреварващо познание".
Само името на този симпозиум е достатъчно, за да ни стане ясно кой къде е в цялата тази съвременна навалица от хипотези, теории, стара и нова научна парадигма. Звънецът, който удари г-н Кубрат Томов прикани всички да влезнат "в час" - но малцина успяха.
Защо казвам всичко това? - просто е - за да приканя и аз (като теб Докторе) всички които са тук - да влезнат "в час". Да бъдат креативни, да бъдат смели, усърдни и неортодоксални към Знанието.
Част от него - под специфична форма - ни го "ръси" самия г-н Михов. Но има проблем - малко личен, малко възрастов, малко социален - и това "ръсене" не достига в правилната форма до нас, да не казвам, че дори изглежда мъчително и несмилаемо.
Признавам опита и мъдростта на г.н Михов, и той "влачи" нещо от Отвъдното, но уви, само той - в 99% от случаите - си го разбира. А тук не бива да е така. Това е форум, където има ясни правила, под каква форма трябва да се представя информацията - на първо място ЧЕТИВНА, граматично и стилистично правилна... и ако това не е изпълнено - ВСЯКАКВИ последващи опити да се представи една идея се обезсмисля.
Не мога да извиня г-н Михов, че недовижда, или че клавишите на клавиатурата му все си сменят местата, пък и дайте да разберем - какво толкова ново и не ординерно ни се представя? - и в стила на г-н Михов -
Отговор - нищо ново! Нищо смислено. Нищо съществено, което да е по-различно от вече известното.
Това е! Така че, нека г-н Михов да пише - всъщност все някой ще го разбере, така както Вие, а и някои други от съфорумниците ни. Може пък и да се роди някой нов Гребенников измежду нас. Или нов Орфиреус, или нов Архимед... знае ли човек!?
Seeker, thanks! И аз пия като твоето! Наздраве и от мен. Думите ти са мед за душата ми!
Поздрави, и продължавайте все със същия устрем да дерзаете. Форумът оцеля!
« Последна редакция: Ноември 26, 2012, 08:16:09 am от Maistora52 »

gkmihov

• Гост
Конкретни стойности за неизчерпаемите работни гравитационни сили, при директните гравитационни безконечно лентови хидростатични двигатели и техните мощности.               
  Две гравитационни / центростремителна и центробежна /  сили обуславят непрекъсватата работа на директните гравитационни безконечно лентови хидростатични двигатели.
  Центростремителната гравитационна сила, която е директна, резултат от директното гравитационно силово въздействие върху падащата част от безконечната лента, е работната сила, която определа на базата на която работи двигателя.
  Цетробежната гравитационна сила, която е индиректна, резултат от  сбора на директното силово въздействи на гравитацията върху част от безконечната лента и водата  От нея не зависи мощността на двигателая. Тя е само помощна сила.
  Целтта на това кратко съобщение е да се посочат конкретни възможни стойности на неизчерпаемите гравитационни работни сили и мощности  при директните гравитационни бедконечнолентови хидростатичини двигатели, които биха могли да заангажират повече вниманието на техническите специалисти от колкото правописните грешшки, които допущам , при ползуването на моя компютър в който има забрани и троянски коне, които определено ми пречат да пиша грамотно.
  Ще посоча конкретните стойности за работни гравитационни сили и мощности на базата на конкретни размери и пад на безконечните ленти, при тези варианти на дгд-ли.
 Постоянна работна гравитационна сила, при напречно сечение на безконечната лента 100 кв. см. относително тегло 0, 7 и единичен пад 10м. и общ пад 1000м. и 100000м. мощности, при скорости 10м/с  и  20м/с.
Работна сила:
  При единичен пад10м.
F = 100. 1000.0,7 = 70000грама = 70кг.
При общ пад 1000м.
F = /1000:10/. 70кг. = 7000кг.
При общ пад 100000м.
F = /100000:10/.70кг. = 700000кг.
Мощности :
 При единичен пад 10м.
 W = 70кг.10м/с. 9,8 = 6860вт. = 6,86Квт.
  W = 70кг.20м/с.9,8 = 13720вт. = 13,72Квт.
При общ пад 1000м.
W = 7000кг.10м/с.9,8 = 686000вт. = 686Ккв.
W = 7000кг.20м/с.9,8 = 1372000вт. =1372Квт. = 1,372Мвт.
При общ пад 100000м.
W = 700000кг.10м/с.9,8 = 68,6Мвт.
W = 700000кг.20в/с.9,8 =  137,2Мвт.
Ако напречното сечение на безконечната лента не е 100кв.см., а 10000кв.см., което изисква 5м. ширина на дирекгната гравитационна енергийна магистрала  последната мощност 137,2Мвт. нараства на:
   W = /10000:100/.137,2Мвт = 13720Мвт.= 13,72Гвт.
Забележка :  Ако в България има политически и морален разум  да се направи не само на думи, а реално нещо добро и за хората,   тези мощности, на базата на техническите специалисти и финансови възможности, които има,  можи да ги има за по кратко време, на много по ниска цена от АЕЦ „ Белене”, при пълна безопасност за хората и природната среда. Но! Трудно много трудно това може да стане, когато и специалисти и лаици все още са дълбоко в блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и истината, че то не е консервати се отразява от съзнанието им, така, както светлината се отразява от огледалото, без да проникне в него, както истината, че земята се движи в пространството се е отразявала от съзнанието на съвремниците на Коперник, галилей и доста време и след тях.
« Последна редакция: Декември 09, 2012, 09:06:12 am от Maistora52 »

Неактивен Радeв

• Специалист
  • Стабилен
  • Публикации: 640
  • Скайп: Radoslav_Debian
И картинки! ;)

doctora

• Гост
Така няма да стане момчета - Майсторе и Сийкър. Да тръгнем от някъде .... Какво мисля за философията: не фундаментална и обречена наука. Наука която разглежда само две страни от Вечността и то без да ги разбира напълно каквито са Материята и Съзнанието - бледо подобие на Движението е обречена на смърт наука. Какво мисля за физиката и химията: единствените фундаментални науки, които смислено разглеждат, осъзнават и описват бога. Какво мисля за религията: обречена наука пренесла през хилядолетията, а е възможно и през стотиците хилядолетия истината за древната наука на Атлантида или България по скоро или Земята на децата на светлината още по-скоро. Защо мисля така? Защото Тризъбеца е основен тотем на тази цивилизация, а този тотем за първи път е започнал да се завръща при хората и днешната цивилизация когато Доктор Михов е бил на 14 години тоест преди 75 години. Но за религията: те носят до нас истините за троицата и триединството, но са изменили на канона си по политически причини и са превърнали тризъбеца от истинския символ на бога/вечност във вила на дявола, числото на шестата раса в числото на звяра, граала от тройна чаша на познанието в христовата еденична чаша и т.н., но все пак ... религията донесе до нас основната аксиома = основния съхранителен закон = всичко е от бог в бога и бог е във всичко / е те това не успяха да го осерат религиозните братя ... вечноста не им позволи /. Как да го кажа по-просто и разбираемо, а вижте каква абракадабра се получава. Какво мисля за математиката: нито повече нито по-малко от най-добрата езикова наука, но не и фундаментална наука. Мога да продължа да изброявам, но не искам да повтарям горния рекорд от думиизлияния. Само за Кубрат Томов последно: опитах се да прочета нещо от неговите построения, но сърце не ми дава празни думи да чета. Думите на Доктор Михов само изглеждат като Кубратовите, но са заредени с Нова научна парадигма, а разликата е от земята до небето. За това ако искате да го направим както трябва нека не се кефим на величествения си език и го направим за първи път от 73 години като диалог, а не като сложен монолог. Да бъдем кратки и ясни и да дефинираме/определим/изясним Новата научна парадигма. Задавайте кратки въпроси и ще получите кратки отговори и там нека поспорим иначе е празно наддумване. В горния текст съм ви дал примерни въпроси. Да започнем от началото: какво е бог=вечността=безкрайността=природата, от какво до колкото е възможно за хората да разбереме той е изградем и какви са неговите три страни. Какви са основните им качества ... Какво е единната теория на полето и създадена ли е като фрагмент преди повече от 50 години на друга много по-обемна и всеобясняваща теория ... Въпрос по въпрос, но зададен от Вас Майсторе, Сийкър и Вашите хора и ще стигнем до Новата научна парадигма и там някъде напред във времето и до "вечните двигатели", каквито са и катализаторите, положителни и отрицателни, мъничките тайни на палещите водата и други подобни. Хайде престрашете се, но задавайте кратките въпроси на Доктор Михов, а аз ще се обаждам като черна станция. Хайде със здраве.   
« Последна редакция: Декември 09, 2012, 09:07:06 am от Maistora52 »

doctora

• Гост
Добре де брат. Задай въпрос. Ето сега ми хрумна нещо като морков. Всички любознателни читатели на този блог видяха опита на Доктор Тренчев и Инженер Борисов, но дали го видяха истински и дали го видяха истински двамата автори, а дали и те са истинските автори. Нещо като ги гледам през очите на Новата научна парадигма нещата намирисват. Намирисва пунтажа на Доктора с това, че са ползвали валериан като мерудия за водата. Ясно се вижда, че в струята на водата само част от нея гори. Обясненията за плазмата са смехотворни. Защо гори само част от водата. Ами защото водния катализатор напомпва с енергия само част от водните молекули. Останалите може да ги ползва като опора, но може и умишлено количеството му да е малко за да не гръмне водата. Все пак недостижимия Стефан Найденов е ползвал също малко количество катализатор, че е ползвал и амоняк. Защо казва великия Окам. Защото молекулата на амоняка прилича на тази на водния катализатор и инхибира действието на последния конкурирайки се с него за залавянето на повече водни молекули. Един човек в нета с трепет в душата си и вероятно с вътрешна надежда да разбере и да си помогне в своите изследвания беше пуснал партенката, че катализатора е фенантролин или нещо подобно. Привидно се вързва с изследователите на молекулните мотори, които ползват органични съединения за ускорително въртене при подкисляване на разствора, което пък се вързва с увеличената проводимост на водата при правенето и на гориво, но има съществена Окамова бариера ... Катализатора трябва да е евтин ... Мнооого евтин, а фенантролина е скъп и още как. Усещате ли пъзела бре момчета и момичета. Още морков / без обиди /. Легендата говори, че първия открил водния катализатор / аз залагам, че Джон Андрюс не е първия, но нейси / го е открил по следния начин. Джон Андрюс бил пушач и фармацефт, тоест добър химик по онова време, за разлика от сегашните / дано не се обидят / които са си предимно магазинери. Тъ той Откривателя единия ден хвърлил в кофата си за дъждовна вода нещо си / някакъв химикал разбира се /, а на другия ден като си хвърлил фаса в нея тя лумнала в синкав пламък. Какво е направил Стефан Найденов за да се покрие със слава / е не се е покрил разбира се, но дано има потомци, че винаги е трудно да се преоткрива колелото / ... Просто е повярвал на Джон Андрюс. Повярвал е на човек с неясен произход, в далечна държава и вероятно убит от някой малоумен идиот като Архимед. Повярвал е на неизвестния и тъй като е имал една от най-добрите лаборатории в България, а и в соца може би е започнал по метода на изключването да драпа за знание. И е додрапал. Друг е въпроса какво е направил с това познание, но че е направил немислимото от гледна точка на Новата научна парадигма е от ясно по-ясно. И така аз не съм човека който задава гатанките защото в конкретния случай не им знам отговорите, но ако имах добре оборудвана лаборатория бих стигнал до интересни отговори. Ето още морков. Катализатора е евтин и още как. Джон Андрюс си го е доставял от аптеките. Едва ли на любознателните сътрудници от дс едно време им е било трудно да си доставят списък от химикалите в наличност във средностатистическа американска аптека / ето ви задача на вас стремящите се за знания: доставете си списък на най-евтините химикали в една средностатистическа американска аптека от началото на 20 век и ще се приближите до истината / . Доставили са я на Доктора. И тук е започнало интересното. Топиш един химикал във вода, втори, трети и все не става. Докато един ден е дошла Евриката или Неволята и чудото е станало, но дали тайната е само в химикала, дали във водата, дали във фаса, дали във кофата един Господ знае, но той не ни забранява и на нас да узнаем. А сега дерзайте. Нали искате Нова научна парадигма и нейните следствия, но помнете следното което когато го открих и запомних и аз направо един месец не можах да заспя. Когато проумеете Тризъбеца=Новата научна парадигма освен физически и химически истини започват пред очите ви да излизат и исторически истини. Истини от забранената или от забравената история на хората. Примерно легендата за Атлантида описва типичен научен инцидент или военен акт с микрогравитационен ускорител ползващ водата като посредник. Засмуквайки гравитационна енергия напомпвана в химичната връзка на водата и след това отдавана като горене на последната микроускорителя предизвиква прави и обратни кинетични удари върху земята и така се е случило и с един или няколко от островете на Земята, който/ито е/са потънал, но заедно с него е потънала и тоталната човешка цивилизация на атлантите=българите. Би трябвало следите от този ускорител да се пазят в земните пластове, но трябва да знаем какво да търсим. Трябват правилните хора на правилното място в точното време, освободени от златния телец, но не и балами. Без пари нищо не става в нашия изроден свят. Защо това ужасяващо познание трябва да се търси и намери и доусъвършенствува. Защото иначе ще умрем от гладна смърт, всъщност от енергийна смърт. Цивилизация, която не произвежда все повече и повече енергия е обречена на деволюция и смърт. А и принципа на Хермес каквото е на земята таквоз е и в небесата е общовалидна енергийна истина. Там в безкрая ни очаква не хляб и сол, а вечен сблъсък с други структурни форми извоювали си във война на живот и смърт съзнание и разум индивидуални. Ако искаме мир ние трябва да се готвим за война. Съжелявам, че ви разочаровам с моите войнолюбиви думи. Аз мразя войната, но Новата научна парадигма обосновава нейната голяма вероятност на срещане във безкрайността. Защо? ... Защото основния механизъм на строеж и разрушение на Господабога е като сблъсква структурните форми на материята. Движението, което е активната страна на Вечността променя всичко и непрекъснато около нас, нас самите и в нас самите сблъсквайки го вечно и безкрайно. За това и вечни двигатели няма, никога не е имало и никога няма да има, но пък индиректни и директни гравитационни двигатели ще има. Сблъсъка на световете е правило, а не изключение, така че ние хората трябва да се вземем в ръце и да се отървем от своето слабоумие и да минем на следващото ниво. Ей богу пак наруших правилата на форума за краткост. Ей приятели задавайте кратки въпроси, а не пространни разсъждения защото ще получите ей такива разсъждения които не са май от полза на никой. Питайте бе. Питайте от стремеж за познание. Какво е Вечността? Какво е Бога? Защо е истина привидния парадокс, че за съжаление на езиковедите във физиката Вечноста може да бъде само една, а и безкрайността също и те великите недопускат съществуването на друга Вечност и Безкрайност. Само вижте как думите завоалират смисъла стоящ зад тях и треперете. Питайте какво е Материята? Какво е Пространството? Има ли вРЕМЕ и какво аджеба е то? Тези отговори може да ги намерете в блога на Доктор Михов Същност на Всемира - гравитацията, но като искате тук да ги запишем тези думи дайте да ги запишем, но воистина за да са кратки и ясни нека да ги изясним една по една. Направете го ако щете от любопитство, от желание да ни оборите и опровергаите. Просто се престрашете и започнете да питате, но не започвайте от обратната страна - как се прави директен гравитационен двигател. Хайде със здраве.
« Последна редакция: Декември 09, 2012, 09:08:06 am от Maistora52 »

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 263
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
Браво докторе
свалям ти шапка за последната публикация. изобщо не е пространна защото казва страшно много.
В съседната публикация Seeker ме изпревари с предложението
Цитат
П.С. Предлагам  раздела " Теории и хипотези" да се изведе от от ниво на под-под-раздел  и да се постави в по-горно ниво. Така ще се оформи една логическа линия  за всички постващи като Г.Михов и други развиващи собствени хипотези.
което ме радва защото и други мислят като мен независимо от мен.
Докторе надявам се в един нов раздел да имаме много такива още по добри и разбрани публикации които да помогнат на експериментаторите да не казват
Цитат
единственият начин е първо да го направим и после да разберем как работи
.

Velektra

• Гост
Цитат
... Защото основния механизъм на строеж и разрушение на Господа бога е като сблъсква структурните форми на материята. Движението, което е активната страна на Вечността променя всичко и непрекъснато около нас, нас самите и в нас самите сблъсквайки го вечно и безкрайно. За това и вечни двигатели няма, никога не е имало и никога няма да има, но пък индиректни и директни гравитационни двигатели ще има. Сблъсъка на световете е правило, а не изключение, така че ние хората трябва да се вземем в ръце и да се отървем от своето слабоумие и да минем на следващото ниво.

Извинявай, Докторе, но откъде ги знаеш тия неща? Ако не е тайна разбира се. :)
« Последна редакция: Ноември 27, 2012, 04:19:03 pm от Maistora52 »

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
Знае Доктора много неща... и земни и извънземни (божествени). Особено е вещ по "активните страни на Вечността". Да не говорим за това, че е изучил перфектно "основният механизъм за строеж и разрушение на Господа бога", който си върти на малкия пръст разни там Черни дупки, Свръхнови, Квазари, Пулсари и прочие летящи обекти и попилява де що има космическа измет, която не е по негов "образ и подобие".
Иначе Вечности не съществуват. Всичко и навсякъде непрекъснато се променя. В Природата без Разум - време и вечности не съществуват. Съществуват процеси.

Неактивен mi68

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 779
Здравей Докторе,
Какво става с температурата при тези опити?
-охлаждане, цетростремителна сила, увеличаване на порядъка, свръхпроводимост, мъжко начало-инплозия
-загряване, цетробежна сила, увеличаване на безпорядъка-съпротивлението, женско начало-размножаване,експлозия
Прост въпрост с еднозначен отговор, от възможните два отговора. Коментарът ако може да е кратък и за лаишка публика. 

doctora

• Гост
Начало: всичко което знам като завършено и върхово познание го знам благодарение на човекът, който наричам Велик и Трижди Велик Учител - Георги Колев Михов ... Да действаме. Брех да му се невиди, намерихме си майстора в лицето на Майстора. И така става Момчета ... Да пренесем битката в този форум и конкретно в тези страници. Няма нужда да отваряме други страници Майсторе. И така нека бъдем по-кратки вече, но ... НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ И СМИСЛОВИ ЕДИНИЦИ: Да започнем с основните, които са и основните аксиоми, необясними с нищо друго освен със собствената си същност: 1. БОГ: а. синоними: вечност, безкрайност, господабога, природа, космос, троица, тризъбец, триединство, началото/края/между тях, носещата програма, абсолютната отправна система, тонала и нагуала на едно ... , б. какво е бог ? / това не е особенно коректен въпрос защото бог има три лица - познатото, непознатото и непознаваемото ... точно така има и нещо което е извън енергийните възможности на човека да познае и опознае, но пък другите две лица са достатъчни за безкрайно пътешествие и осъзнаване / : бог е троица, триединство, тризъбец и правилната троица / защото има и неправилни троици каквито са бог отец, бог син и светия дух; материя, енергия, информация; вещество, енергия, информация и т.н. / е материята, движението, пространството. Бог е единство неотделимо от материя/движение/пространство. Ако трябва метафорично да се изразим ръката на бог се състои само от три пръста, три ама достатъчни да направят всичко около нас, нас самите и във нас, тоест всичко само с един единствен механизъм на строителство - СБЛЪСЪКА който от своя страна е само и само два вида - блъсък и отблъсък, но това в други теми. Бог е Абсолютната отправна система въпреки относителната си съставляваща Движението и това изразено в аксиоматичен вид е: ВСИЧКО Е ОТ БОГ В БОГА И БОГ Е ВЪВ ВСИЧКО ... ей богу право в десятката са ударили религиозните братя и това което можем да добавим - на първо място Учителя, а на второ място аз е че в истинския си вид основната аксиома е звучала така: ВСИЧКО Е ОТ МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО, В МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО И МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО Е ВЪВ ВСИЧКО; в. графични и цифрови знаци за обозначаване на бога: знака на юви или познатия на вас знак на тангра или на дуло - две равни по големина чертички и по средата почти двойно по-голяма и обърната навътре стрелкичка; усъвършенствания вид на този знак го видях на скалите край Дръстър - винаги една от двете по-малки чертички е отличена с ченгелче тоест древните са съзнавали, че трите страни на вечността са напълно отличими, нееднакви; янът и инът в кръг, триъгълника в чист вид или този на разбралитенедоразбрали братя масони с окото в пирамида или в триъгълник; кръстът, но кръста не е коректен знак защото под края на амина фигурира нещо което е следствие от тризъбеца, а не същност като нековите три съставляващи и за по-ясно същностите са материя/движение/пространство, а амина=смърта=сблъсъка е четвъртия край на вечността, но и това в други теми. г. Какво не позволява вечността / ето тук думите пак завоалират смисъла на изказваното /: не позволява да съществува друга вечност и безкрайност или казано по-просто каква вечност и безкрайност би била дадената ако има друга ... значи и двете са крайности изхождащи от едната и единствената ... д. Какво означава нещо да е съхранимо каквото нещо е вечността? : означава да е вечно и безначалнобезкрайно и от тук основния съхранителен закон касае единството и неделимостта и все пак отделността на троицата от материя/движение/пространство ... Като извод мога само да ви кажа мислете с главите си ... или по-точно със съществото си ... Просто се огледайте и се абстрахирайте от великите мъдреци, водачи, учители, богове неродени, доктори и тям подобна паплач и вижте в дълбините, висините и в сърцето си и кажете има ли нещо на този бял свят / аз друг не познавам /, което да няма обем / точковидни обекти има само в затворените ни умове / от кванта до метагалактиката, да няма инертност тоест да няма материално съдържимо и да не е във вечно движение. Няма такова нещо и при това навсякъде имаме изключително сложно движение - движение в движението в движението или казано по друг начин програма в програмата в програмата. Програмния език е съставен от две числа: материята и пространството, а софтуера и програмиста на едно е движението ... По нататък ще говорим и за информацията и защо да кажеш енергоинформационен обмен е същото като да кажеш детския педиатър. Успехи в разбирането.
« Последна редакция: Декември 09, 2012, 07:54:51 am от Maistora52 »

gkmihov

• Гост
Гравитационни двигатели на Г.Н.Михов и съавтори/1960-2012г/.

Към собствениците на форума и участниците в него.

Не искате теория. Въпреки, че не може без теория  съгласен съм с Вас и искам да участвам във Вашия форум с посочената тема, като всичко което ще публикувам ще бъде свързано само с тази тема.
   Искате конкретна информация за двигателите, до които сам и със съавтори достигнах в периода 1960 -2012г.. Мога да Ви дам такава.
    Не много отдавна, в моя блог /gmihov.blog.bg/ публикувах конкретна информация как с тяло от 1кг., което пада може да предаде на четири и повече тела с тегло от по един килограм ускорение с 2,3,4,..10 и повече пъти по-големи от ускорението ос което пада тялото от 1кг. 
Подчертаното не е ясно, поправете си го. Модератор
   Един от моите читатели, ХГ,на базата на внимателен прочит повтори опита и нагледно публикува резултатите в Интернет, които всеки може да види и сам да ги получи, при съответния опит.
   Предлагам договор за съавторство и реализация на дгг-ли. Това за Вас не представлява интерес и ме съветвате да се пазя от мошеници.
   След, като ме съветвате, да се пазя от мошеници, не се съмнявам в Вашата честност и почтеност. Но! Въпреки това ме интересува следният въпрос:
  Не искате съавторство и договор, а настоятелно искате конкретна информация, на базата на която, като технически специалисти може някой от Вас да реализира съответен дгд-л.
Какъв ще бъде този между Вас, който на базата на предоставената Ви от мен информация реализира дгд-л /”вечен двигател/, и не иска да бъде съавтор и съизпълнител? Автор? Или нещо друго, което на мен не ми е известно?
  Поставете се на мое място. Имате конкретна информация как да се реализира един двигател, не толкова значим , обект на две и повече хилядолетия на значими човешки усилия да се реализира, каквито са дгд.ли и някой Ви иска информация, без да е съгласен да Ви стане съавтор и съизпълнител и ми кажете, как бихте постъпили Вие. От Вашият отговор зависи до колко и каква конкретна информация ще мога да публикувам.
  Ще си позволя и няколко забележки във връзка с коментарите по отношение на дгд-л на базата на двураменен лост.
   Колкото и много да е усъвършенствувано водното колело, което се ползува днес, при ВЕЦ-ли, неговото усъвършенствуване не е изменило и променило реалността на базата която може да работи : Налично водно налягане от двете му страни.
  Колкото и да се усъвършенстват за в бъдеще дгд-ли това няма да измени и промени реалността: различни гравитационни сили от двете страни на безконечните им вериги или безконечните им ленти.
 Що се касае до оборотите, които могат да се достигнат,при дгд-ли , при тях работната сила е непрекъсваема, движението ускорително, обосновано от огромна скорост, каквато е скоростта на гравитацията и многа по малкият проблем ще е как до се увеличат оборотите им, от колкото, как да се ограничат скоростите им.

« Последна редакция: Ноември 29, 2012, 04:16:49 pm от Maistora52 »

gkmihov

• Гост
Кратък отговор:
  На базата на коментарите, които се пишат ми прави впечетрение, че авторите им нямат добра представа как се преобръщат системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса. Все още не могат да видят, че това преобръщане го върши гравитационото излъчвана от земята/ гравитационният „вятър”/, на базата на зависимостта на гравитационната сила от масата на телата, които падат в дадено гравитационно поле,  по същия начин, както водните и въздушни потоци вършат това, при водните и въздушни двигатели на базата на зависимостта на силата с която въздействуват върху телата от напречното им сечение и неговата форма.
  Вярвам, че това скоро ще го видят, както ще видят и още редица други реалности, което, като технически специалисти знаят по добре от мен, но, просто не се сещат за тях, когато четат, това , което съм написал.
   Бъдещата директна гравитационна енергетика, за която сам и с моите съавтори в продължение на повече от 50 години се мъча да отвора широко врата й за да могат специалисти и лаици да я видят, няма аз да я реализирам, както Пиер Кюри, който ряв прави изчисленията за количеството енергия, която може да се получе от риоактивноста, не е реализатора на атомната енергетика. Ще я реализират специалистите и притежаващите враст и капитали, както стана с атовмната енергетика. Но! Докато съм жив ми се иска , властници, администратори, специалисти да видят и проумеят разумността на моето ПРЕДЛОЖЕНИЕ , отразено в СЪАБЩЕНИТО, което прикрепям към този отговор.
  В 1960г.  теоретично и експериментално открих, установих и доказах НАЛИЧИЕ НА УСЛЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО.
   На базата на това откритие достигнах и до първите варианги на ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ.
   В периода 1960 – 2012г. сам и със съавтори достигнах до широка гама от варианти на  директни гравитационни двигатели, които на базата на гравитационното поле на земята, като естествен, мощен и неизчерпаем източник на енергия обуславят и гарантират неограничен, безопасен и икономически изгоден добив на енергия  във всяка точка на земята, на суша и вода, на стационарни и подвижни платформи, както и на други небесни тела.
  На базата на тези мои и със съавтори достижения
 Предлагам, изграждане, на акционерен принцип, на територията на България на НАЦИОНАЛЕН НАУЧНО – ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕНТЪР, който да прирастне в Европейски и международен такъв с участие на капитали и учени от всичики страни, който да реализира следното:
1.   На базата на постигнатото от мен и съавтори да покаже на българите и света, че има УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО, както:
-   На базата на постигнатото от Коперник е било показано, че земята се движи в пространството.
-   На базата на постигнатото от Галилей,  било показано, че има условия, при които и тежките и леките тела падат с еднаква скорост.
-   На базата на постигнатото от Р.Майер, че има закон за съхранение на енергията с които всеки трябва да се съобразява.
-   На базата на закона за гравитационната сила на Нютон, че тази сила зависи от масата на телата, които падат в гравитационните полета.
-   На базата на закона на Архимед, че подемната индиректна гравитационна сила във флуидите  зависи от масата на изместения от телата флуид.
-   На базата на изчисленията на Пиер Кюри, че при родиоктивността се отделят големи количества енергия, на базата на която се изгради атомната енергетика.
2.   Да реализира значителна по обем научно производствена дейност за изясняване:
-   Произхода и същността на гравитацията.
-   Механизма на гравитационното силово въздействие и това, което той ни разкрива и гарантира.
-   Същността на гравитационните полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия, на базата на които на земята и на други небесни тела може да се реализира неограничено производство на енергия.
3.   Да реализира производство на техтика за обучение и внедряване и реализация на ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА с неограничени възможности за безопасен добив на енергия с която човечеството да излезе срущу глобалните проблеми, които вече осезаемо засягат неговото бъдеще на земята и във космоса и да пристъпи към тяхното радикално решение за да го има по дълго време на земята и в космоса.
За реализиране на това мое ПРЕДЛОЖЕНИЕ е необходимо:
     1.  Разум, който да проумее значимостта на това, което предрлагам.
2.   Благословия и участие от институциите на властта в България.
3.   Акционери с необходимите капитали.
« Последна редакция: Декември 09, 2012, 09:10:41 am от Maistora52 »

gkmihov

• Гост
Въпрос:
   В литературата от миналото има много без успех  идеи за директни гравитационни вигатели / „вечни двигатели”/ на базата на безконечни вериги с преход от въздушна във водна среда.
  Кое прави възможни за реализация директните гравитационни хидростатични безконечно лентови двигатели, до които сам и с моите съавтори достигнах.?
Кратък отговор:
  Това, че при моите и със съавторите ми варианти на такива двигатели има елеминиране на хидростатичното налягане, като противодействие, което е по голямо от работната гравитационна сила, която се получава, а при тези от миналото няма това, като при моите варианти едновремено с това се осигурява и наличие на подемна сила, като помощна такава,

Ctah

• Гост
    Въпрос:
Михов, докога ще неграмотстваш?
Само се разбира, че от 1960г. си правил някакви неуспешни опити, ами докаже че не съм прав с нещо по твой избор,
например като видео или нещо друго...
  Отговор:
Ти и доктора, мисля, че не сте за тука!!!
« Последна редакция: Декември 09, 2012, 09:11:50 am от Maistora52 »

Неактивен tobo1

• Стабилен
  • Публикации: 585
Г-н Михов,
това което търсите :
1. Разум, който да проумее значимостта на това, което предрлагам.
2. Благословия и участие от институциите на властта в България.
3. Акционери с необходимите капитали.

не е за този форум, а за доста по-високо ниво институции.
Желая ви успех, но съм сигурен че ще срещнете огромна съпротива заради петролната мафия.

Бихте заинтригували доста повече хора от форума тук, ако предложите двигател способен да задвижи 5-10 kW генератор.
Т.е. да осигури самозахранване за едно домакинство.
« Последна редакция: Ноември 30, 2012, 02:54:42 pm от tobo1 »