RUS, предвид това, че ума ми денонощно се занимава с хиляди проблеми и теми от различно
естество, е мое
човешко право да сгреша. И аз си признах и се
извиних! Не смяташ ли,
че заключенията ти относно моите познания и възможности са малко прибързани?
И как така, си позволяваш да казваш кои закони от физиката са валидни и кои не.
Или пък да ме поучаваш кое да изхвърля от главата си, без да имаш доказателства за това?
Сигурно нямаш и един прост макет пред себе си, обаче смело обвиняваш колегите как
не виждали "очеизвадното" и не оценявали великия гений в лицето на Скинър.
Разполагам със струг, фреза и необходимите материали и ресурси да си правя каквито
искам експерименти и макети, обаче до сега не съм видял и една смислена идея в това.
Може и да съм пропуснал или забравил, някой физичен закон, но в случая аз използвам
една друга наука и тя се казва ЛОГИКА, която пък на теб ти убягва.
Този двигател според мен (предположение) по скоро не задвижва нещо кой знае какво
Ето ти логичен въпрос: Като не е кой знае какво, защо са му 1,5m лостове?
Защо не са 20см. Кой управлява незначителни сили със големи лостове?
Докато си гледаш "влюбено" канапа за ремък, аз пък виждам, че мотора се върти, а
лоста горе е неподвижен! После много удобно се сменя кадъра и ... писал съм го вече.
Сега разбираш ли за мен, кое е "очеизвадното"?
В пост #321 съм изказал моето лично виждане и то по-скоро беше адресирано за хора,
които се колебаят или имат някакви съмнения, без да ги ангажирам с това.
Знам, че малко грубо нападнах atos, но е с цел да не се създават грешни представи
от примери (с ръка). Вярвам, ще ме разбере.
Обаче, ти RUS, не мога дa си обясня на какво се базира твоята увереност, че в почти
всеки твой пост, едва ли не, агитираш колеги с това: колко било просто, как с едно
моторче и с един ластик ще се вадят 3,7kW, ама какво се чудите, имате цял клип
пред очите си, гениално е.... дал съм разяснения, дал съм схеми...
Ами, ако грешиш?
Ще носиш ли някаква отговорност пред хората, на които си загубил времето или ще им
обясняваш как са сбъркали някой ъгъл и за това не е станало?
Може да не ми отговаряш. Това е последния ми пост в тази тема. Успех!